Bersempena dengan Ulangtahun Institut Integriti Malaysia yang ke-13 pada 23 April ini, satu Majlis Penghargaan bersama Ahli-ahli INTEGRITI telah diadakan pada 19 April 2017, majlis telah dimulakan dengan ucapan aluan dan seterusnya perbentangan program-program serta inisiatif yang telah dilaksanakan oleh INTEGRITI terutamanya pada tahun 2016-2017. Perbentangan ini telah disampaikan oleh Datuk Dr. Anis Yusal Yusoff, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif INTEGRITI.

Ahli yang hadir telah memberikan cadangan dan juga pandangan yang positif terhadap pembaharuan yang telah dibawa oleh INTEGRITI dalam usaha menyebarluas agenda integriti ke seluruh Negara. Amat penting bagi ahli-ahli supaya sentiasa dimaklumkan mengenai perkembangan program-program yang dilakukan oleh INTEGRITI agar mereka juga dapat turut serta menyumbang idea kepada pembentukan integriti dalam kalangan masyarakat selari dengan visi dan misi yang dibawa oleh INTEGRITI.

Majlis yang berlangsung selama dua jam menyaksikan ahli yang hadir turut diraikan dengan sesi bergambar dan potong kek simbolik sambutan ulangtahun ke-13 INTEGRITI.