PUSAT KOMUNIKASI, PROGRAM BITARA & PROGRAM ANTARABANGSA
Pusat ini bertanggungjawab terhadap hal ehwal perhubungan awam dan komunikasi dalaman dan luar INTEGRITI termasuk pelaksanaan program khas bagi mewujudkan rangkaian strategik di dalam negara, serantau dan antarabangsa serta pengiktirafan di peringkat global.
PUSAT KOORDINASI, PEMANTAUAN DAN PENILAIAN
Pusat Koordinasi, Pemantauan dan Penilaian merangkumi 2 program utama iaitu Program Perancangan Korporat dan Program Pemantauan dan Penilaian yang bertanggungajawab dan memainkan peranan penting dalam memantau pelaksanaan Pelan Integriti Nasional (PIN) dalam negara dan bertindak sebagai badan penyelarasan perancangan korporat, pemantauan dan penilai kepada semua program dan aktiviti  di dalam organisasi.
PUSAT ILMU DAN RUNDINGCARA INTEGRITI, KHIDMAT PENGURUSAN DAN KEWANGAN
Pusat ini ditubuhkan dalam rangka transformasi pentadbiran ke arah menjadikan INTEGRITI sebagai institusi pemikir utama berkaitan dengan hal ehwal integriti yang membabitkan Agenda Integriti Nasional.
PUSAT PEMBANGUNAN DAN PELAKSANAAN PROGRAM
Pusat Pembangunan dan Pelaksanaan Program ini dibahagikan kepada empat kluster utama.

  • Liputan Media
  • Siaran Media

Menyemai nilai integriti anak kecil

Menyemai nilai integriti anak kecil Roziah Harun SAYA tertarik dengan tulisan Dr Muhammad Faiz Na’aman bertajuk “Integriti Bermula Dari Sistem Pendidikan”. Seperti yang ditekankan beliau, nilai jati diri jika disematkan sejak...

Current Awareness Service

IntranetFacebook feed

2 months ago

"Guru Pemacu Transformasi Pendidikan" Selamat Hari Guru kepada semua warga pendidik, ikhlas daripada Institut Integriti Malaysia.
#selamathariguru #integritidihati

2 months ago

Setinggi tinggi ucapan tahniah kepada pucuk kepimpinan berintegriti, YAB Tun Dr. @chedetofficial yang telah dilantik sebagai Perdana Menteri Malaysia ke-tujuh. 10 Mei 2018.

Ikhlas daripada seluruh ... See more

« 3 of 38 »
< 2018 >
July
MoTuWeThFrSaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Jumlah Hit