KALENDAR LATIHAN IIM TAHUN 2022

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
September 2022
October 2022
November 2022
No event found!

PROFIL PENCERAMAH

Fison Hamdi Ahmad telah bersama IIM lebih dari 10 tahun dan mempunyai pengalaman luas dalam bidang latihan. Beliau pernah menguruskan beberapa portfolio sektor awam, sektor politik dan juga kebudayaan. Beliau juga pernah terlibat dalam beberapa projek mega IIM peringkat kebangsaan dan antarabangsa.
Mohd Hafizdi adalah konsultan senior dari Seksyen Pengurusan Sistem di IIM. Beliau mempunyai pengalaman luas dalam bidang konsultansi berkaitan integriti, tadbir urus dan anti-korupsi. Sehingga kini beliau telah membantu banyak syarikat-syarikat awam dan swasta dalam menghasilkan Pelan Antirasuah Organisasi (OACP).
Ezzati Muzammil merupakan pegawai undang-undang di IIM. Sebagai tambahan dari tugas perundangan dan penasihat, Ezzati juga mengendalikan kertas kerja berkaitan tadbir urus dan perincian peraturan umum IIM. Beliau mempunyai kelulusan Sarjana Muda Undang-Undang dari Universiti Teknologi MARA (UiTM).
Fazly Noordin merupakan Konsultan yang berkhidmat di bawah Seksyen Latihan, Institut Integriti Malaysia. Sebelum ini, beliau telah berkhidmat hampir 8 tahun dalam bidang latihan dan pembangunan sumber manusia serta akademik di beberapa buah institusi insurans, perbankan dan pengajian tinggi. Beliau berpengalaman dalam mengkoordinasi lebih dari 150 buah program latihan dalaman institusi dalam pelbagai aspek sumber manusia dari kompetensi, pembangunan kerjaya, motivasi, skil kemahiran dan teknikal. Beliau juga pernah berkhidmat dalam bidang akademik dalam aspek pentadbiran akademik, pengajaran, pengurusan strategi organisasi dan pembangunan modul pembelajaran. Beliau yang meminati pembacaan buku-buku ilmiah dalam bidang sejarah dan biografi merupakan pemegang Ijazah Sarjana Pengurusan Sumber Manusia dari Universiti Utara Malaysia (UUM) dan Ijazah Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM).

DAFTAR SEGERA

Hubungi kami untuk maklumat lanjut:

Nadia Azmin
03-6209 2055 013-904 8378
nadia@integriti.my